Cat Shows

Click Here for English

Mini-fotoshoot op kattenshows

23 en 24 november zal ik met mijn studio aanwezig zijn op de TICA kattenshow in Asperen

 


Prijzen:

Mini-fotoshoot, 5 foto’s in Lage Resolutie (LR) *
Zwarte achtergrond €50,-
Kleur €55,- (dit zijn doeken die op de show maar 1 malig te gebruiken zijn i.v.m. de hygiëne, deze worden altijd gewassen voor gebruik)
Foto nabestellen op HR €10,- per foto

* De Lage Resolutie foto’s (LR) worden voorzien van een klein logo en deze zijn niet geschikt om af te laten drukken. Ze zijn bedoeld om op de computer, smartphone of tablet te bekijken en geschikt voor gebruik op de cattery-website, Instagram, Facebook, fora enz. 

De Hoge Resolutie (HR) bestanden kun je zelf laten afdrukken tot en met posterformaat. Wanneer, waar en zo vaak als je wilt mits het voor privé gebruik blijft. Zonder logo.

 


Betaling

Fotoshoots dienen contant of met de pin, op de dag zelf te worden afgerekend. Nabestellingen (digitale HR foto’s) kunnen achteraf per elektronische overboeking worden voldaan.

 


Afhandeling

Binnen 30 dagen na de fotoshoot worden de foto’s nabewerkt en per e-mail digitaal aangeleverd. Nabestellingen (digitale HR foto’s) worden behandeld op volgorde van binnenkomst van de betaling.

 


Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om zeker te zijn van een plek dan is het raadzaam om vooraf te reserveren. Dit is voor mij ook prettig, zo kan ik jouw vragen alvast beantwoorden en alle gegevens invoeren. Op deze manier hebben we meer tijd om katten te fotograferen. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW.